, ,

4-seizoenen donzen dekbed (zwaar)


Dit heerlijke eendendonzen dekbed bestaat voor 15% uit eendendons en 85% uit eendenveertjes. Geniet van een optimaal slaapcomfort en profiteer van de 5 jaar fabrieksgarantie.

Een kwalitatief eendendons dekbed voor een betaalbare prijs! Wil je meer informatie over dit type dekbed bekijk dan de omschrijving.

Warmteklasse + =

Een goedkoop donzen dekbed geschikt voor het voor- en najaar. Wacht niet langer een bestel je eendendonzen dekbed direct online bij één van onze online partners.

Vanaf: 95.00

Wissen

Eendendons dekbed (4 seizoenen)

Doordat dit dekbed voor 85% uit eendenveertjes bestaat is het dekbed zwaarder dan een donzen dekbed met een hoger percentage eendendons. Veren zijn namelijk platter en zwaarder.
Het dekbed is geschikt voor 4-seizoenen en is voorzien van het downafresh Greenline keurmerk. Dit betekent dat de vulling van het dekbed op een natuurvriendelijke manier is geproduceerd. Dankzij het hogere percentage veertjes blijft het 4-seizoenen dekbed betaalbaar en heb je een heerlijk dekbed voor een zeer voordelige prijs.

Eigenschappen van het donzen dekbed

Warmteklasse 3+4 = 1


Het 4-seizoenen eendendons dekbed is geschikt voor ieder seizoen. Doordat het dekbed uit twee delen bestaat met twee verschillende warmteklasses (3+4), kun je ze eenvoudig loskoppelen of in de winter samenvoegen tot een warmteklasse 1 winterdekbed.

Wasbaarheid


wasbaarheid infoHet eendendonzen dekbed is in de wasmachine te wassen (tot 60 graden) en in de droogtrommel te drogen. Wij adviseren echter om het dekbed professioneel te laten reinigen in plaats van het dekbed zelf te wassen.

Warmte isolatie


Eendendonzen dekbedden staan bekend om de warmte. Ongeacht dat dit dekbed voor het grootste gedeelte over vulling met eendenveertjes beschikt, biedt het toch zeer veel warmte dankzij de openstaande schotjes in het dekbed. Dankzij deze schotjes ontstaat er extra warmte isolatie tijdens de winterse periode.

Downafresh Keurmerk


Het eendendons dekbed beschikt over een Downafresh keurmerk. Dit betekent dat er gedacht is aan het dierenwelzijn en dat het dekbed op een natuurvriendelijke manier is geproduceerd.

Voordelen?

  • Downafresh keurmerk
  • 15% eendendons/ 85% eendenveertjes
  • Warmteklasse 3+4=1
  • Wasbaar tot 60°
  • 100% katoenen tijk
  • 5 jaar fabrieksgarantie

Dit dekbed wordt aangeboden door onze premium partner:

slaapkamerweb

Dit eendendons dekbed is beschikbaar in:

Geschikt voor Afmeting van het eendendons dekbed Dekbed in dit formaat aanwezig?
1-persoons 140x200cm of 140x220cm Ja
2-persoons 200x200cm of 200x220cm Ja
Lits-jumeaux 240x200cm of 240x220cm (meest gekozen) Ja
Lits-jumeaux extra breed 260x220cm, 260x240cm of 270x220cm Nee
Afmeting dekbed

, , , ,

Gebaseerd op 0 recensies

0.0 overall
0
0
0
0
0

Laat als eerste een recensie achter over “4-seizoenen donzen dekbed (zwaar)”

Er zijn nog geen recensies.