, ,

Synthetisch dekbed – anti-allergie (4-seizoenen – dubbel)


Zoek jij een anti-allergie dekbed dat je het gehele jaar kunt gebruiken? Kies dan voor ons synthetische 4-seizoenen dekbed. Een eenvoudig dubbel dekbed bevestigd met drukknopen. Comfortabel, hygiënisch en speciaal voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

Warmteklasse + =

Het synthetische dekbed (anti-allergie) is verkrijgbaar als eenpersoons- of tweepersoonsdekbed en al verkrijgbaar vanaf € 79 euro. Bekijk meer informatie in de omschrijving.

Vanaf: 59.00

Wissen

Synthetisch (anti-allergie) dekbed

Heb jij snel last van huisstofmijt en zoek je een dekbed die dit voorkomt? Kies dan voor ons synthetische (4-seizoenen) dekbed. Een synthetisch dekbed bestaat uit een synthetische vulling met holle vezels. De holle vezels beschikken over lucht en verhogen de isolatiewaarde van het dekbed. Het synthetische dekbed neemt vocht ook goed, alleen niet zo goed als dekbedden van natuurlijke materialen, zoals een wollen dekbed.

Het synthetische 4-seizoenen dekbed is leverbaar in meerdere formaten voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ben jij op zoek naar een goedkoop dekbed, maar verwacht je wel een hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor ons anti-allergie dekbed.

Eigenschappen van het synthetische dekbed

Warmteklasse 3+4 =1 dekbed


Het synthetische 4-seizoenen dekbed valt losgekoppeld onder warmteklasse 3 en warmteklasse 4. Als dubbel dekbed (4-seizoenen) heb je voor de wintermaanden een warmteklasse 1 dekbed. Doordat je van het synthetische 4-seizoenen dekbed eenvoudig 2 enkele synthetische dekbedden kunt maken heb je een geschikt dekbed voor ieder seizoen.

Ventilerend


VentilerendDankzij de zijden vulling en katoenen tijk is het dekbed zeer ventilerend. Hierdoor houdt het de warmte niet vast en voorkomt het dat er een broeierig effect ontstaat

Antibacterieel en hygiënisch


anti-allergie informatieDankzij de holle vezel en het gesanforiseerde tijk is het synthetische 4-seizoenen dekbed op 90° graden te wassen. Hierdoor heeft huisstofmijt geen schijn van kans!

Wasbaar?


wasbaarheid infoZoals net al is aangegeven is het synthetische dekbed op 90° te wassen. Het 4-seizoenen dekbed is makkelijk in onderhoud en met een hoger aantal graden te wassen dan ieder ander dekbed. Dit komt door het gesanforiseerde tijk, dit betekent dat het tijk krimpvrij is en op hogere temperatuur gewassen kan worden.

Voordelen?

  • Gesanforiseerd tijk, krimpvrij
  • Anti-allergie en hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warmteklasse 3+4 = 1
  • Voordelige prijs
  • 200 + 300 gram m2
  • 100% katoenen tijk

Dit dekbed wordt aangeboden door onze premium partner:

slaapkamerweb

Het synthetische dekbed is beschikbaar in:

Geschikt voor Afmeting van je synthetische dekbed Dekbed in dit formaat aanwezig?
1-persoons 140x200cm of 140x220cm Ja
2-persoons 200x200cm of 200x220cm Ja
Lits-jumeaux 240x200cm of 240x220cm (meest gekozen) Ja
Lits-jumeaux extra breed 260x220cm, 260x240cm of 270x220cm Nee
Afmeting dekbed

, , , , , ,

Gebaseerd op 0 recensies

0.0 overall
0
0
0
0
0

Laat als eerste een recensie achter over “Synthetisch dekbed – anti-allergie (4-seizoenen – dubbel)”

Er zijn nog geen recensies.