, ,

Texels wollen dekbed – zuiver scheerwol (4-seizoenen – dubbel)


Een Texels wollen dekbed (4-seizoenen) met zuiver scheerwol is de ideale keuze voor ieder seizoen. Dankzij het vet van het wol (lanoline) is het wollen dekbed vuilafstotend en heeft het een (bewezen) gunstige invloed op de gewrichten en spieren.

Warmteklasse + =

Wacht niet langer en kies voor het zuivere wollen dekbed van het Texelse schaap. Bekijk meer informatie in de omschrijving.

Vanaf: 89.00

Wissen

Texels wollen dekbed

Een wollen dekbed van het Texelse schaap kent vele voordelen en is leverbaar in verschillende formaten. Het wollen dekbed bestaat uit zuiver Texels scheerwol met een 100% katoenen tijk. Het wollen dekbed is zwaar en vuilafstotend dankzij het lanoline (wolvet). Het Texels wollen dekbed bestaat uit twee delen en is bevestigd met drukknopen. Een warmteklasse 3-deel voor het najaar en een warmteklasse 4-deel voor de zomer. Gezamenlijk heb je dan een warmteklasse 1 wollen dekbed voor de winter. Heb je vragen over het Texelse wollen dekbed? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Eigenschappen van het wollen dekbed

Warmteklasse 3+4 = 1 dekbed


Het Texelse wol dekbed bestaat uit twee delen (warmteklasse 3 en warmteklasse 4). Deze delen zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ook gezamenlijk door ze aan elkaar te bevestigen met drukknopen. Gezamenlijk krijg je dan een warmteklasse 1 dekbed geschikt voor de koudere temperaturen. Het Texelse wollen dekbed is dus een dekbed voor alle seizoenen.

Duurzaam


wasbaarheid infoHet Texelse wollen dekbed is misschien wel duurder, maar verkijk je niet alleen op de prijs! Het wollen dekbed gaat namelijk veel langer mee dan een goedkoper dekbed. Dankzij de hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van jouw wollen dekbed.

Vuilafstotend


VuilafstotendLanoline zorgt ervoor dat het dekbed vuilafstotend is. Het is een natuurlijk vet wat in de vacht van een schaap zit. Hierdoor hoef je het dekbed niet uit te wassen, maar is het verstandig om het wollen dekbed af en toe te luchten.

Ventilatie en vocht


VentilerendWol houdt dankzij de samenstelling lucht vast. Hierdoor neemt het snel jouw lichaamstemperatuur aan en ervaar je die natuurlijke behagelijkheid. Het wollen dekbed ventileert prima en reguleert vocht uitstekend. Wist je bijvoorbeeld dat je gemiddeld 2,5 dl vocht verliest in je slaap? Daarom is het Texelse wollen dekbed de ideale keuze.

Voordelen?

  • 3 jaar garantie
  • Warmteklasse 3 +4 = 1
  • Zuiver scheerwol met 100% katoenen tijk
  • 250 gram m2 + 450 gram m2
  • Zwaar dekbed
  • 4-seizoenen dekbed
  • Kwalitatief & duurzaam dekbed

Dit dekbed wordt aangeboden door onze premium partner:

slaapkamerweb

Het wollen dekbed is beschikbaar in:

Geschikt voor Afmeting van je wollen dekbed Dekbed in dit formaat aanwezig?
1-persoons 140x200cm of 140x220cm Ja
2-persoons 200x200cm of 200x220cm Ja
Lits-jumeaux 240x200cm of 240x220cm (meest gekozen) Ja
Lits-jumeaux extra breed 260x220cm, 260x240cm of 270x220cm Nee
Afmeting dekbed

, , , , ,

Gebaseerd op 0 recensies

0.0 overall
0
0
0
0
0

Laat als eerste een recensie achter over “Texels wollen dekbed – zuiver scheerwol (4-seizoenen – dubbel)”

Er zijn nog geen recensies.