,

Synthetisch dekbed – anti-allergie (enkel)


Een heerlijk synthetisch dekbed verhoogt jouw slaapcomfort. Ben je op zoek naar een dekbed die niet alleen hygienisch is, maar ook gemakkelijk te onderhouden? Kies dan voor ons anti-allergie synthetische dekbed. Bekijk meer informatie in de omschrijving.

Warmteklasse 2

Het synthetische allergie dekbed is al beschikbaar vanaf €59 euro. Wacht niet langer en bestel jouw synthetische dekbed in het gewenste formaat via onze webshop.

Vanaf: 59.00

Wissen

Synthetisch dekbed – anti-allergie

Je wilt graag het gehele jaar door comfortabel en fris kunnen slapen. Een warmteklasse 2 dekbed is dan een uitstekende keuze! Een synthetisch dekbed isoleert perfect dankzij de holle vezel. Een ander bijkomend voordeel van dit synthetische dekbed is dat het makkelijk te onderhouden is. Hierdoor krijgt huisstofmijt minder kans en is daarom zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

Eigenschappen van het synthetische dekbed

Warmteklasse 2 dekbed


Het anti-allergie dekbed is een warmteklasse 2 dekbed. Dit betekent dat het synthetische dekbed een standaard dekbed is die het gehele jaar door gebruikt kan worden. Uiterst geschikt voor personen die het niet te snel koud of te warm hebben.

Wasbaar tot 90 graden


wasbaarheid infoHet synthetische dekbed is als één van de weinige dekbedden wasbaar tot 90 graden. Je kunt na het wassen het dekbed drogen in je eigen droogtrommel. Doordat het dekbed eenvoudig te onderhouden is geniet jij het gehele jaar door van een hygiënisch en fris dekbed.

Anti-huisstofmijt


anti-allergie informatieDoordat het synthetische dekbed gemakkelijk te onderhouden is, en hierdoor vaker uitgewast wordt, krijgt huisstofmijt geen schijn van kans. Dit maakt het synthetische dekbed uiterst geschikt voor mensen met een specifieke allergie

Onderhoudsadvies


OnderhoudsadviesHet is aan te bevelen om ook jouw synthetische dekbed af en toe te luchten. Koop je het synthetische dekbed direct online dan heb je recht op 3 jaar fabrieksgarantie.

Voordelen?

  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Een hygiënisch dekbed, anti-allergie
  • Het gewicht is 450 gram/m²
  • Warmteklasse 2, geschikt voor ieder seizoen
  • Wasbaar tot 90°
  • Wasbaar tot 90°
  • Holle vezel vulling

Dit dekbed wordt aangeboden door onze premium partner:

slaapkamerweb

Dit synthetische dekbed is beschikbaar in:

Geschikt voor Afmeting van je 4-seizoenen dekbed Dekbed in dit formaat aanwezig?
1-persoons 140x200cm of 140x220cm Ja
2-persoons 200x200cm of 200x220cm Ja
Lits-jumeaux 240x200cm of 240x220cm (meest gekozen) Ja
Lits-jumeaux extra breed 260x220cm, 260x240cm of 270x220cm Nee
Afmeting dekbed

, , , , ,

Gebaseerd op 0 recensies

0.0 overall
0
0
0
0
0

Laat als eerste een recensie achter over “Synthetisch dekbed – anti-allergie (enkel)”

Er zijn nog geen recensies.