4-seizoenen dekbedden


Ben jij op zoek naar een dekbed die je het gehele jaar kunt gebruiken? Dan is een 4-seizoendekbed de oplossing! Een 4-seizoenen dekbed is een dekbed die veelal bestaat uit twee delen, waarbij het ene deel alleen geschikt is voor de zomerperiode, het andere deel geschikt is voor de lente en de herfst en de twee gezamenlijk geschikt zijn voor de winterperiode.

Bij dekbed-acties.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende soorten 4-seizoenen dekbedden van diverse materialen. Je weet altijd wel zeker dat je een geschikt 4-seizoenen dekbed vindt die past bij jouw wensen.

4-seizoen dekbedden

4-seizoenen dekbedden

Toont alle 11 resultaten

Welk formaat 4-seizoenen dekbed heb ik nodig?


Het formaat van je 4-seizoenen dekbed is belangrijk. Je dekbed moet niet te groot zijn, maar ook niet te klein. Het is belangrijk dat je rekening houdt met ongeveer 30cm overlap aan beide kanten ten opzichte van je matras. Een overzicht van de belangrijkste formaten 4-seizoenen dekbedden.

5. Welke afmeting dekbed is geschikt voor jouw bed

Matras breedte Maat dekbed
90 cm 1-persoons:     140×200/220
120 cm / 140 cm 2-persoons:     200×200/220
160 cm, 180 cm of 200 cm Lits-jumeaux:   240×200/220
200 cm Lits-jumeaux XL:   260×200/220

Koop je 4-seizoenen dekbed, combineer en profiteer!


Profiteer van onze leuke aanbiedingen en ons ruime assortiment van 4-seizoenen dekbedden. Combineer je bestelling met een prachtig dekbedovertrek of hoeslaken. Onze 4-seizoens dekbedden worden aangeboden vanuit onze betrouwbare partners. Deze partners zijn volledig gecontroleerd en zijn verantwoordelijk voor het afhandelen van jouw bestelling.

Ook voor een 4-seizoensdekbed gelden de onderhoudstips die passen bij het type materiaal. Bekijk de productpagina’s voor meer informatie over het onderhouden van de dekbedden. Laat regelmatig je 4-seizoensdekbed luchten en geniet van de frisheid van je beddengoed!

Wil je meer informatie over onze 4-seizoens dekbedden, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het uitkiezen van een 4-seizoensdekbed die voldoet aan jouw eisen en wensen.