Onze synthetische dekbedden

Formaat
Seizoen
Warmteklasse
Eigenschap

Waar bestaan synthetische dekbedden uit?

Synthetische dekbedden bestaan uit microvezels of hollow fibers. De stof is een gefabriceerde vulling en is geschikt voor mensen met een allergie aangezien een synthetisch dekbed op hogere temperatuur gewassen kan worden. Bij Dekbed-acties.nl vind je een ruim assortiment van diverse soorten synthetische dekbedden, waaronder enkele- en 4 seizoenen synthetische dekbedden.

Heb je moeite met het maken van een keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met het kiezen van een geschikt synthetisch dekbed.

Synthetisch dekbed met warmteklassen

Ieder synthetisch dekbed is voorzien van een warmteklasse. Met behulp van een warmteklasse krijg jij direct inzicht voor welke periode het dekbed geschikt is. Warmteklassen zijn er in 4 niveaus (1,2,3 en 4). Warmteklasse 1 is geschikt voor koudere temperaturen en deze synthetische dekbedden zijn over het algemeen wat dikker. Synthetische dekbedden zijn lekker warm en komen hierdoor veelal in warmteklasse 1 of 2 voor.

Tips voor het onderhoud van een synthetisch dekbed

Wassen kan op verschillende temperaturen. Het is verstandig om vooraf het label van het dekbed te controleren. Ook is het aan te raden om een synthetisch dekbed af en toe te luchten in een een open raam. Doordat een synthetisch dekbed over een gefabriceerde vulling beschikt kun je het vaker opschudden, waardoor ook het synthetische dekbed weer een stuk luchtiger aanvoelt.