Onze bamboe dekbedden

Formaat
Seizoen
Warmteklasse
Eigenschap

Waarom kiezen voor een bamboe dekbed?

Een bamboe dekbed is wellicht niet geschikt voor de winter, maar kent vele voordelen. Zo reguleert het dekbed prima de warmte, absorbeert vocht uitstekend en gaat een bamboe dekbed veel minder snel stinken.

De grootste nadelen waarom je niet zou kiezen voor een bamboe dekbed is dat het een platte vezel is die minder goed isoleert, dus vooral voor koude periodes niet geschikt is. Voor hogere temperaturen is het één van de beste stoffen voor een fris en verkoelend gevoel.

Voordelen van een bamboe dekbed op een rijtje

Bamboe dekbedden in eenpersoons, tweepersoons of lits jumeux

Binnen ons huidige assortiment vind je diverse formaten van bamboe dekbedden. Wij hebben dekbedden geschikt voor eenpersoons- en kindermatrassen, tweepersoonsmatrassen in verschillende formaten en lits jumeux-formaten.

Een bamboe dekbed is nog niet heel bekend onder de mensen, echter wint een bamboe dekbed enorm in populariteit. Mede dankzij de vele voordelen, maar ook vanwege het milieuvriendelijke materiaal. Je denkt aan het milieu, de stof is afbreekbaar en gaat langdurig mee. Het materiaal neemt wel meer dan 60% van het vocht op, een stuk meer dan katoen.

Hoe om te gaan met een bamboe dekbed?

Bamboe dekbedden zijn voornamelijk gewoon te wassen en te drogen, echter is dit niet altijd nodig, vanwege de antibacteriële werking. Het belangrijkste element (net als de rest van alle dekbedden) is dat je het bamboe dekbed af en toe lucht en regelmatig opschudt.

Je zult nu vast begrijpen waarom een bamboe dekbed zo razend populair is. Wil je graag meer informatie over één van de bovenstaande bamboe dekbedden, bekijk dan de productpagina of neem contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van een geschikt bamboe dekbed.