Ik wil retourneren

Bij ons streven we ernaar om je een zorgeloze winkelervaring te bieden, maar we begrijpen dat het soms nodig is om een product te retourneren. Geen zorgen, we maken het retourproces zo eenvoudig mogelijk voor je.

Voor het retourneren gelden een aantal voorwaarden: 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren, de zogenaamde afkoelingsperiode. Je kunt dan zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. In deze periode dien je wel zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product hanteren en inspecteren, zoals je dat in een winkel mag doen. 

Houd er rekening mee dat de retourkosten voor jouw eigen rekening zijn. We geloven in transparantie en willen dat je volledig op de hoogte bent van alle aspecten van het retourneren. Deze regeling stelt ons in staat om de prijzen van onze producten zo betaalbaar mogelijk te houden, terwijl we je nog steeds de hoogste kwaliteit bieden.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen aan jou terugbetalen, zoals jij het bedrag aan ons hebt betaald. Om het product te retourneren, kun je gebruik maken van het herroepingsformulier.

Indien wij jouw retourzending beschadigd retour ontvangen, zullen wij de waardevermindering (indien van toepassing) doorberekenen van het door jou terug te ontvangen bedrag. 

Wat moet je doen?


Als je een product wilt retourneren, verzoeken wij je het volgende te doen:

  1. Neem contact op met onze klantenservice (info@dekbed-acties.nl) om je retour aan te melden. Vermeld hierbij je factuurnummer, naam, adres en telefoonnummer. Indien er schade is aan het product, deze graag duidelijk omschrijven. Dan wordt in overleg naar een passende oplossing gezocht.
  2. Vul het herroepingsformulier in en stuur deze als bijlage mee. Download hier ons herroepingsformulier.
  3. Binnen 3 werkdagen zullen we jouw retournering bevestigen.
  4. Stuur de producten retour (zie hieronder het retour-adres). Indien mogelijk in de originele verpakking of anders degelijk verpakt, zodat schade wordt voorkomen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening. 

Retour-adres:
Dekbed-acties.nl
Covikseweg 2B
7221 CM Steenderen
Nederland


Dekbed-acties.nl vergoedt alle betalingen aan jou als klant, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor geretourneerde product(en), onverwijd doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij wij je aanbieden om het product bij je af te halen, zal de betaling geschieden, zodra wij het product hebben ontvangen of tot je bewijst dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken hetzelfde betaalmiddel voor de terugbetaling als jij hebt gebruikt bij bestelling, tenzij je instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos.

Download ons retourformulier

Klik hier voor het model retourformulier.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.