Onze zomerdekbedden

Formaat
Vulling
Warmteklasse
Eigenschap


Soorten zomerdekbedden

Zomerdekbedden zijn er in verschillende soorten. Het is verstandig om te kiezen voor de juiste stof die jouw lichaam helpt af te koelen tijdens de warmere periodes. Vochtopname, luchtigheid en vochtregulatie zijn de belangrijkste eigenschappen waar een zomerdekbed aan moet voldoen.
Bamboe zomerdekbedden, katoenen zomerdekbedden, donzen zomerdekbedden of microvezel dekbedden zijn de meest gekozen dekbedden voor de zomer. Vooral deze materialen beschikken over de eigenschappen waarbij er voorkomen wordt dat er teveel aan warmte ontstaat.

In de zomer beginnen meer mensen te transpireren. Het is dus voor een zomerdekbed niet alleen belangrijk dat je transpiratievocht wilt voorkomen door een luchtig en dun zomerdekbed, maar het is juist ook belangrijk dat transpiratievocht opgenomen en gereguleerd wordt. Katoen en microvezel zijn de meest gangbare stoffen, dons en bamboe zijn licht en wellicht iets duurder. Het verschilt heel erg per zomerdekbed, bekijk daarom rustig even ons bovenstaande aanbod van zomerdekbedden en lees even rustig welk dekbed geschikt is en voldoet aan jouw wensen.