Aanvullende informatie

Blijf ieder seizoen lekker warm dankzij het enkele synthetische dekbed. Het synthetische dekbed bestaat uit een gesiliconiseerde holle vezel. Wat betekent dit voor het dekbed? Dat jij het ook lekker warm hebt tijdens de koudere nachten. Holle vezels staan er namelijk om bekend dat ze niet alleen beter isoleren, maar ook zeer veerkrachtig zijn. Een comfortabel, maar toch ook zeer veerkrachtig dekbed waar je 3 jaar fabrieksgarantie op ontvangt!

Dit synthetische dekbed is geschikt voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en tevens verkrijgbaar in Lits-jumeaux formaat. Meer informatie over de specifieke eigenschappen, warmteklasses of formaten vind je hieronder.

Warmteklasse
2

Warmteklasse

Het enkele synthetische dekbed valt onder warmteklasse 2. Een synthetische warmteklasse 2 dekbed valt onder de dekbedden die je allround het gehele jaar kunt gebruiken. Het dekbed is vooral geschikt voor mensen die het niet gauw al te koud of te warm hebben 's nachts.

Eigenschappen van het synthetische dekbed

wasbaarheid

Wasbaarheid

Het dekbed is goed uit te wassen. Je hoeft hiervoor niet naar de specialist en je kunt eenvoudig het synthetische dekbed in je eigen wasmachine tot 60° graden wassen. Het is aan te raden om het dekbed hierna te drogen in een droogtrommel.

antibacterieel huisstofmijt hygienisch

Antibacterieel, anti-huisstofmijt en hygiënisch

Doordat het synthetische dekbed eenvoudig en op een hoger aantal graden gewassen kan worden krijgt huisstofmijt geen kans. Heb jij dus snel last van huisstofmijt dan is dit synthetische dekbed zeker aan te raden. Dankzij de holle vezel en de mogelijkheid tot uitwassen voorkom je ook vieze luchtjes waardoor jij het gehele jaar fris en luchtig kunt slapen onder dit prachtige dekbed.

onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies

Het is aan te bevelen om ook jouw synthetische dekbed af en toe te luchten.

Voordelen?

  • Ieder seizoen (warmteklasse 2)
  • Wasbaar tot 60°
  • Anti-bacterieel
  • Reukloos & goede isolatie (holle vezel)

Specificaties

Afmeting
140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 240 x 200 cm, 240 x 220 cm
Vulling
Gesiliconiseerde holle vezels
Gewichtsklasse
400 gram/m²
Garantie
3 jaar fabrieksgarantie
Materiaal
Synthetisch met katoenen tijk
Warmteklasse
Warmteklasse 2 (Winter)
Seizoen
Winter
Eigenschap
Anti-allergie
Eigenschap
Wasbaar