Wollen dekbed kopen?


Lekker fijn onder de wol kruipen, wie wil dat nou niet? Creëer een heerlijke warmte met een fijn wollen dekbed. Veel gekozen voor de winterse periode en voor mensen die juist houden van warmte. Maar wordt zo’n wollen dekbed niet veels te broeierig? Dit is juist niet het geval dankzij de vocht absorberende en luchtige werking van het wol. Wol is zeer duurzaam en gaat veel langer mee dan een gemiddeld dekbed van zo’n 10 jaar.  Je zou het wellicht niet verwachten, maar wol reguleert uitstekend het vocht. Wist je bijvoorbeeld dat wol meer dan 35% van zijn eigen gewicht aan vocht kan opnemen? Maar zo’n vochtig dekbed is toch helemaal niet hygiënisch? De prachtige werking van wol is dat het dit vocht weer afgeeft aan de lucht en dat het wol zichzelf als het ware reinigt dankzij het vet nature lanoine. Dit vet zorgt er voornamelijk voor dat bacteriën zo weinig mogelijk kansen krijgen.

Voordelen van een wollen dekbed:

  • Reinigende werking dankzij nature lanoine
  • Uitstekende regulering vocht en vochtopname
  • Veerkrachtig
  • Extreem duurzaam
  • Lekker warm
wollen dekbedden kopen

Wollen dekbedden

Toont alle 6 resultaten

Een wollen dekbed kopen eenvoudig online

Bij dekbed-acties.nl vind je een ruim aanbod van wollen dekbedden via onze partners. Wil je graag een wollen dekbed kopen dan hebben we voor jou altijd wel een geschikte keuze. Kies jij voor een enkel wollen dekbed of toch voor een 4-seizoenen wollen dekbed?

Bekijk ook direct eens onze prachtige dekbedovertrekken en combineer jouw wollen dekbed met een dekbedovertrek in een felle kleur of prachtige print. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze merken van wollen dekbedden of over één van onze partners? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waar let je op tijdens het kopen van een wollen dekbed?

Een wollen dekbed is verkrijgbaar in verschillende formaten. Niet ieder wollen dekbed is standaard leverbaar in alle formaten, bekijk daarom even goed de productpagina’s om te bekijken welke formaten voor dat specifieke wollen dekbed leverbaar zijn.