Dit kapok hoofkussen is een stevig kussen dat met natuurlijk materiaal (kapok en katoen) gemaakt is. Het kussen is gevuld met kapok en de tijk is gemaakt van katoen. Het kussen voert warmte en vocht af, waardoor het altijd lekker fris aanvoelt wanneer u slaapt. In de tijk (hoes om het hoofdkussen) is een rits aanwezig, zodat u de vulling kunt aanpassen naar uw wens. U bent altijd van harte welkom om dit kussen vrijblijvend uit te proberen bij onze toonzaal aan de Loskade 4 te Zutphen.

Kenmerken van het kapok kussen

vinkje Stevig hoofdkussen
vinkje Gemaakt van natuurlijke materialen
vinkje Voorzien van ritssluiting zodat u de inhoud naar wens kunt doseren
vinkje Voert warmte en vocht af

Proef liggen op het kapok hoofdkussen

Wilt u eens proef komen liggen op dit stevige kapok kussen? U mag dit altijd gratis en vrijblijvend tijdens onze openingstijden in onze toonzaal komen doen. Wilt u liever thuis op uw eigen matras een testkussen gebruiken? Dan kunt u ook een testkussen aanvragen. Het gebruik van een testkussen is gratis indien u deze afhaalt in Zutphen en weer terug brengt. Proefliggen op uw aangekochte kussen mag ook, echter mag u er dan niet echt op slapen omdat dit gebruikers sporen veroorzaakt en u het kussen alleen mag terug sturen binnen 14 dagen indien er geen gebruikers sporen zijn en het kussen en de verpakking in nieuwstaat zijn.

Bezorging van uw kapokkussen 

Doorgaans hebben wij het kapok kussen in voorraad. Doorgaans kunt u deze snel geleverd krijgen, mits het kussen op voorraad is. De actuele levertijd kunt vinden onder de groene bestelknop, bekijk hier alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Bij een postbestelling onder de € 50,- worden er verzendkosten berekend.

Voor een persoonlijk advies over onze kussens mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Voordelen?

  • Stevig
  • Losse inhoud, is te vormen en te kneden
  • Vooral geschikt voor buikslapers, ook geschikt voor rugslapers
  • Kapok vulling

Specificaties

Maat
60 x 70 cm
Vulling
Kapok
Extra
Voorzien van ritssluiting
Hardheid
Strong
Materiaal
Ideaal bij transpireren
Type
Losse vulling
Geschikt voor
Buikslapers
Geschikt voor
Zijslapers
Geschikt voor
Rugslapers
Wasbaar
Nee
Eigenschap
Met ritssluiting