Onze dekbedden 240x220 cm

Maat
Vulling
Seizoen
Warmteklasse
Eigenschap

Welke mogelijkheden zijn er voor een dekbed van 240x220 cm?

Een dekbed van 240x220 cm heeft het ideale formaat voor een tweepersoonsbed. Een dekbed zal ongeveer 40 cm breder moeten zijn dan het bed. Dit dekbed is dus geschikt voor bedden van 200x220 cm. Als je een extra lang bed hebt, dan mag dit dekbed niet ontbreken.

Natuurlijk draait het bij het uitzoeken van een dekbed niet alleen om het formaat, maar ook om het materiaal. Je hebt keuze uit wollen, katoenen, donzen en synthetische dekbedden. Wij bieden eveneens enkele dekbedden en 4-seizoenen dekbedden aan. Zo kun je volledig zelf bepalen wat je zelf het handigst vindt. Je kunt bijvoorbeeld voor de winter een extra warm dekbed aanschaffen of je kunt een 4-seizoenen dekbed kopen. Als je een 2 persoons dekbed zoekt, bekijk dan ons gehele assortiment om het ideale dekbed te vinden. Heb je bijvoorbeeld een bed van 200x200 cm? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een dekbed van 240x200 cm. Dit dekbed is net iets korter, waardoor het goed aansluit bij jouw bed.


Een dekbed van 240x220 bestellen?

Je kunt via onze website direct het gewenste dekbed van 240x220 bestellen. In de meeste gevallen wordt het dekbed binnen 2 werkdagen bezorgd. Zo kun je snel gebruik maken van jouw nieuwe dekbed. Wil je graag advies over de dekbedden? Neem dan contact op, onze specialisten helpen je graag verder!