Katoenen dekbedden

Ben jij op zoek naar een nieuw katoenen dekbed? Dan helpen wij je graag verder! In onze webshop vind je een ruim aanbod van de meest kwalitatieve katoenen dekbedden. Onze katoenen dekbedden worden aangeboden door onze betrouwbare partners. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over een katoenen dekbed in ons assortiment? Neem dan gerust even contact op.

Een katoenen dekbed ventileertabsorbeert en kan ontzettend goed omgaan met de warmte. Hierdoor blijft jouw katoenen dekbed in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel. Het voordeel van deze eigenschappen is dat een katoenen dekbed lekker fris en zeer prettig aanvoelt. Perfect voor de zomerse temperaturen. Wist je dat een katoenen dekbed ook uitstekend gewassen kan worden? Let altijd wel even op het label van het specifieke dekbed.

katoenen dekbedden

Katoenen dekbedden

Voordelen van een katoenen dekbed

  1. Onderhoudsvriendelijk
  2. Reguleert warmte
  3. Slijtvast
  4. Absorbeert vocht en ventileert uitstekend
  5. Lekker warm in de winter en lekker koel in de zomers
  6. Geschikt voor mensen met een huistofmijt allergie (doordat het meestal op hogere temperatuur gewassen kan worden)

Nadeel is dat een katoenen dekbed gevoeliger is voor stof, echter is het dekbed onderhoudsvriendelijk en kan het op een hoger temperatuur gewassen worden. Controleer altijd het waslabel voordat je het dekbed wilt gaan wassen.

Kies voor een katoenen enkel dekbed!

Een groot voordeel is dat een katoenen dekbed prima het gehele jaar gebruikt kan worden zonder dat het uit twee delen bestaat zoals bij een 4-seizoenendekbed. Een katoenen dekbed kan uitstekend als enkel dekbed het gehel jaar door gebruikt worden, doordat katoen niet te koud, maar ook niet te warm aanvoelt.

Een katoenen dekbed is er in verschillende formaten, waaronder 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeux. Geniet van een heerlijke katoen dekbed en verbeter je slaapcomfort, kies voor een echt katoenen dekbed uit onze shop. Heb je vragen over een specifiek katoenen dekbed, neem dan contact op met één van onze specialisten.