sneeuwvlok Heerlijke warme winterdekbedden


In de periode dat de temperaturen dalen wil je lekker comfortabel en warm kunnen slapen. Een warm dekbed met een goede vulling is belangrijk tijdens deze periode. Voor een winterdekbed heb je een ruime keuze uit verschillende stoffen en materialen. Zo kun je kiezen voor een winterdekbed met katoen, wol of juist voor dons.

Bij ons vind je een ruim overzicht van de meest hoogstaande kwaliteit winterdekbedden. Belangrijk om in de gaten te houden is het tijk evenals de vulling. Het tijk geeft je winterdekbed de verkoelende werking waar je naar op zoek bent en de vulling staat garant voor de lekkere warmte.

Winter dekbedden

winterdekbedden

Toont alle 13 resultaten

Welke type winterdekbed heeft welke eigenschappen?


Een wollen- of donzen winterdekbed worden veel gekozen. Donzen winterdekbedden zijn juist zeer licht en houden de warmte goed vast en de wollen winterdekbedden zijn juist een stuk zwaarder, maar is ook zeer warm materiaal. Groot nadeel van wol is echter dat het zelf reinigen veelal geen optie is en je dit beter kunt laten doen.

Wij hebben wollen, katoenen en donzen winterdekbedden in verschillende formaten van eenpersoons 140×200 of 140×220 tot tweepersoons 180×200, 200×200, 240×200. Voor ieder formaat matras vind je wel een geschikt winterdekbed. Liever niet twee dekbedden kopen voor het gehele jaar? Kies dan voor een 4-seizoenendekbed!

Winterdekbedden kopen voor betaalbare prijzen


In ons ruime aanbod geven we je een duidelijk inzicht in winterdekbedden in verschillende prijsklassen. Wil je juist een winterdekbed kopen voor een lage prijs of ben je op zoek naar een verbeterde kwaliteit en wil je hier ook iets meer voor betalen? Wat je intentie ook is, bij ons vind je altijd wel een geschikt winterdekbed in jouw prijsklasse.