Het dekbedhoes 'Blauwe bloem' is een lichtblauw dekbedovertrek dat bedrukt is met bloemetjes. Ook is het dekbedovertrek bedrukt aan beide zijden om u van harte welkom te heten in uw bed.

Kenmerken van het dekbedovertrek Blauwe bloem:

voordeel Stof: 100% Twill katoen
voordeel Verkrijgbaar in diverse maten
voordeel Dekbedovertrek met bijpassende kussenslo(o)p(en)
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Twill katoen / Velvet touch

Het lichtblauwe dekbedovertrek is gemaakt van een zachte, ademde en absorberende stof oftewel 100% twill katoen. Dit zorgt ervoor dat u lekker warm blijft in de winter en dat de stof koeler aanvoelt in de zomer. Hierdoor is dit dekbedovertrek uitermate geschikt om het hele jaar door op uw bed te hebben liggen. 

Bezorging van uw dekbedovertrek

Het licht blauwe dekbedovertrek met bloemen hebben wij op voorraad. Dit betekent dat wanneer u deze dekbedhoes besteld, u deze snel bij u in huis kunt verwachten! Zo kunt u heerlijk zacht en warm of juist verkoelt slapen. De actuele levertijd kunt vinden onder de groene bestelknop, deze levertijden kunnen echter afwijken door onvoorziene omstandigheden of feestdagen. Bekijk hier alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. 

Wanneer u bij ons een bestelling aan beddengoed plaatst boven de € 50,- wordt het pakket zelfs gratis bij u thuisbezorgd! Uiteraard ontvangt u van ons ook een Track&Trace code waarmee u uw pakket nauwlettend in de gaten kunt houden.

voordeel Goed combineerbaar met onze hoeslakens
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Wilt u meer informatie over dit dekbedovertrek? Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Specificaties

Basiskleur
Blauw
Materiaal
Katoen