,

Eendendons dekbed (Superlicht | Ducky Dons)


Ben jij op zoek naar een 100% eendendons dekbed, die niet alleen superlicht is maar ook van uitmuntende kwaliteit? Dan is de “Ducky Dons” klasse 1 donzen dekbed van D’ Orveige echt iets voor jou! Het eendendonzen dekbed is voorzien van een Downafresh keurmerk.

Warmteklasse 2

Het ‘Ducky Dons’ dekbed beschikt over een 100% katoenen tijk dat zo fijn geweven is dat huisstofmijt geen kans krijgt. Bekijk meer informatie in de omschrijving.

Vanaf: 109.00

Wissen

Eendendons dekbed

Zoek jij een kwalitatief donzen dekbed? Kies dan voor ons prachtige eendendons dekbed (enkel) bestaande uit 100% eendendons. Doordat het dekbed over 100% eendendons beschikt behoort het dekbed tot de dons klasse 1 dekbedden. Een dekbed in dons klasse 1 moet minstens voor 95% uit dons en veren bestaan. Het dekbed beschikt over een Downafresh keurmerk wat aangeeft dat het eendendons dekbed op een natuurvriendelijke manier geproduceerd is. Ook beschikt het eendendons dekbed over een Nomite-label. Het Nomite-label geeft aan dat het percal katoenen tijk zo fijn geweven is dat huisstofmijt minder kans krijgt. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Eigenschappen van het eendendons dekbed

Warmteklasse 2 dekbed


Het eendendons dekbed is een allround warmteklasse 2 dekbed en is het gehele jaar te gebruiken. Belangrijk is wel dat je het in de winter minder snel koud hebt. Heb je het snel koud dan is het aan te raden om een warmteklasse 1 dekbed te kiezen.

Wasbaar


wasbaarheid infoHet eendendons dekbed kan gewassen worden tot 60° graden en mag in de droogtrommel. Ons advies is echter om het dekbed professioneel te laten reinigen om de levensduur te verlengen.

Vuilafstotend


anti-allergie informatieHet dekbed is anti-allergisch dankzij het fijner geweven tijk (100% percal katoen). Hierdoor krijgt huisstofmijt minder kans.

Voordelen?

  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Nomite label (fijn geweven tijk)
  • Downafresh keurmerk (duurzaam)
  • 100% percal katoen
  • Warmteklasse 2
  • Klasse 1 eendendons dekbed (hoogste kwaliteit)
  • Superlicht dekbed

Dit dekbed wordt aangeboden door onze premium partner:

slaapkamerweb

Het Ducky Dons dekbed is beschikbaar in:

Geschikt voor Afmeting van je Ducky Dons dekbed Dekbed in dit formaat aanwezig?
1-persoons 140x200cm of 140x220cm Ja
2-persoons 200x200cm of 200x220cm Ja
Lits-jumeaux 240x200cm of 240x220cm (meest gekozen) Ja
Lits-jumeaux extra breed 260x220cm, 260x240cm of 270x220cm Nee
Afmeting dekbed

, , , , ,

Gebaseerd op 0 recensies

0.0 overall
0
0
0
0
0

Laat als eerste een recensie achter over “Eendendons dekbed (Superlicht | Ducky Dons)”

Er zijn nog geen recensies.