Hoeslaken kopen?

hoeslaken kopenComfortabel slapen, dat wil jij toch ook? Een goed hoeslaken draagt bij aan een goede nachtrust. Want zeg nou zelf, jij merkt toch ook daadwerkelijk het verschil wanneer je de eerste nacht op een schoon hoeslaken slaapt. Je voelt je goed met een fris hoeslaken en slaapt een stuk comfortabeler.

Hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende types en soorten materialen. Het materiaal maakt wel degelijk verschil en heeft een impact op hoe comfortabel een hoeslaken is en hoe goed het laken jouw matras beschermt tegen viezigheid. Wil je een hoeslaken kopen voor een standaard matras, voor een topper of een split topper of heb je juist een extra hoog matras? Bij dekbed-acties.nl heb je de mogelijkheid om hoeslakens te bestellen in verschillende soorten materialen, voor diverse types en in allerlei kleuren. Om jouw zo goed mogelijk van informatie te voorzien tijdens het kopen van een hoeslaken, leggen we je graag uit welk hoeslaken geschikt is voor welke situatie.

Keuzehulp tijdens het kopen van een hoeslaken

Een aantal belangrijke factoren waar jij rekening mee moet houden tijdens het kopen van een hoeslaken zijn:

A: Zoek je een hoeslaken voor een topper, split topper, standard- of extra hoogmatras?
B: De maten voor je hoeslaken
C: Type materiaal
D: Stijl/kleur

Hoeslaken voor topper, split topper of standaard/hoge matras

topper hoeslaken

Een topper hoeslaken

Een topper hoeslaken zijn enkel geschikt voor toppers en zijn een stuk dunner dan een standaard model. Doorgaans heb je te maken tussen de 8-12 cm hoogte voor je topper.

splittopper hoeslaken

Een split topper hoeslaken

Een split topper is een topper waarbij de hoofdeinden van een verstelbaar bed omhoog kunnen, maar waarbij de topper wel als 1 geheel is. Wanneer je hier kiest voor een standaard topper hoeslaken dan blijft de topper niet mooi qua vorm. Hiervoor zijn de split topper hoeslakens de ideale oplossing waarbij er een gleuf aanwezig is bij het hoofdeinde.

hoeslaken

Een standaard hoeslaken

Een standaard hoeslaken is geschikt voor de standaard matrassen. Zoek je hoeslakens voor een eenpersoonsmatras of een tweepersoonsmatras? Alle hoeslakens voor standaardmatrassen zijn beschikbaar in matten tussen de 140×200, 180×200, 200×200, 200×220 of 240×220.

De standaard maten voor je hoeslaken

Hoeslakens zijn leverbaar in de meest gangbare maten. Hierbij zijn de hoeslakens leverbaar in 140×200, 180×200, 200×200, 200×220 of 240×220. Deze maten zijn net zoals voor de dekbedden en dekbedovertrekken gebaseerd op de Nederlandse maten voor matrassen.

Hoeslakens voor extra hoge matrassen zijn beschikbaar in verschillende hoekhoogtes. Zo zijn er hoeslakens tot 40 a 50cm hoekhoogte. Ons aanbod varieert, bekijk daarom ook goed even onze productomschrijvingen of het hoeslaken voldoet aan jouw afmetingen.

Type materiaal van een hoeslaken

Hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ieder type materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij laten je graag zien welk materiaal nou geschikt is voor welke situatie of persoonlijke voorkeur. Je hebt de mogelijkheid om een hoeslaken te kopen van de volgende materialen: Katoen, satijn-katoen, jersey, badstof of Molton.

Katoenen hoeslaken

Voordelen:
+
+

Nadelen:

Satijn-katoenen hoeslaken

Voordelen:
+
+

Nadelen:
-.

Jersey hoeslaken

Voordelen:
+
+

Nadelen:

Wollen dekbedden

Voordelen:

+
+Nadelen:
Bamboe dekbedden

Voordelen:
+
+

Nadelen:

Toont 1 resultaat

Winkelwagen

close