140×220 dekbed


Een dekbed, iedereen heeft er één nodig en het liefst wil je dat een dekbed van 140x220cm zo comfortabel mogelijk is. Wil je een nieuw dekbed 140×220 kopen dan zijn een aantal dingen van belang. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal vragen opgesteld die jou helpen tijdens het kopen van je dekbed.

Onze producten zijn volledig gecategoriseerd en via onze filter eenvoudig te sorteren. Ook vind je op iedere productpagina iconen waarmee jij direct inzicht krijgt in welke stof, voor welk seizoen en wat de bijzondere eigenschappen zijn.

Wil je meer informatie over de keuzemogelijkheden? Bekijk dan de informatie op de productpagina’s.

140x220 dekbed

140x220 dekbed

Toont alle 41 resultaten

Belangrijke informatie tijdens het kopen van jouw dekbed 140×220!


Je verwacht wellicht een dekbed is een dekbed, maar er zit veel verschil in kwaliteit. In ons assortiment proberen wij juist de dekbedden te selecteren met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Zo weet jij zeker dat jij tijdens het kopen van jouw dekbed 140×220 zeker bent van een hoogwaardige dekbed.

Onze selectie vindt plaatst uit betrouwbare retailers. Wij werken enkel samen met winkels die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook nog eens de klant voorop stellen.

Verschillende materialen en vullingen, vraag advies!


Via onze blog, productteksten en categorieteksten onderaan iedere pagina proberen we jou als consument zo goed mogelijk te informeren over de beste opties en de voordelen van alle soorten dekbedden.  Wil jij een dekbed 140×220 kopen en weet je eigenlijk helemaal niet welk type dekbed geschikt is voor jouw wensen? Dan leggen we je graag uit welk type dekbed 140×220 geschikt is voor welke omstandigheden.

Soorten dekbedden:

 • Microvezel dekbedden
 • Katoenen dekbedden
 • Donzen dekbedden
 • Wollen dekbedden
 • Synthetische dekbedden

Synthetisch dekbed 140×220

Synthetische dekbedden zijn dekbedden gevuld met vezels. Deze vezels worden vervaardigd uit een kunstmatige grondstof. Er zit veel verschil in deze vezels, de jaren door blijven deze vezels zich ontwikkelen waardoor de eigenschappen van de vezels verbeteren, waaronder beter bestand tegen slijtage en verbeterde wasbaarheid. Het type synthetische vezel in een synthetisch dekbed kan echter wel verschillen per dekbed.

Voordelen syntetisch dekbed 140×220:

 1. Wasbaarheid
 2. Onderhoud
 3. Prima comfort
 4. Anti-allergie/ anti-bacterieel (tot op zekere hoogte)
 5. Voordelige prijs

Nadelen synthetische dekbed 140×220:

 1. Vochtregulatie, bij veel zweten (kies dan voor een wollen of donzen dekbed geschikter).

Let op! Het type vezel is van belang op bovenstaande voordelen. De moderne synthetische dekbedden zijn nauwelijks van natuurlijke materialen te onderscheiden. Lees dus ook goed de productpagina om de vezelsoort van het product te bekijken.