Omschrijving van het roze dekbedovertrek

Ons roze dekbedovertrek is gemaakt van katoen-satijn. Het voordeel van deze combinatie is dat de satijnenbindingen het dekbed een prachtige glanzende uitstraling meegeven waardoor het roze dekbedovertrek een luxe uitstraling krijgt. Fleur je slaapkamer helemaal op en kies voor ons roze dekbedovertrek inclusief bijpassende kussenslopen. Het dekbedovertrek is leverbaar in 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux of lits-jumeaux XL. Dankzij de fijne afwerking en de lange instopstrook kun jij genieten van een heerlijke nachtrust.

Stofkenmerken

Katoen-satijn is gemaakt van katoen met satijnbindingen. Het katoen wordt op een speciale manier geweven waardoor de stof de prachtige glanzende uitstraling krijgt en heerlijk zacht is. Het dekbedovertrek heeft ook de positieve eigenschappen van het katoen, waaronder vochtabsorptie en het dekbedovertrek ademt goed. Katoen-satijn voelt iets kouder en gladder aan dan standaard katoen.

  • Inclusief oud roze kussenslopen (bij 1-persoons ontvang je 1 kussensloop) (60x70)
  • 100% katoen-satijn
  • Extra lange instopstrook
  • Wassen op 40 of 60 °C
  • Anti-allergisch
  • Snelle levering (indien op voorraad)
onderhoudsadvies

Specificaties

Kleur: Oud roze
Materiaal: 100% katoen-satijn
Formaten beschikbaar: 140x200/220, 200x200/220, 240x200/220, 260x220
Kussenslopen: Inclusief twee kussenslopen (1 kussensloop bij 1-persoons)

wasbaarheid

Wasvoorschrift

Aangezien het oud roze dekbedovertrek van 100% katoen-satijn is raden we aan om het dekbedovertrek te wassen op 40 °C. Het is aan te bevelen om standaard katoen te wassen op maximaal 40 °C. Katoen-satijn steekt erbovenuit en kan op 60 °C gewassen worden, echter is het aan te bevelen om de veilige grens van 40 °C aan te houden. Het is belangrijk dat je het wasvoorschrift op het label van het dekbedovertrek bekijkt. Wij adviseren altijd om het dekbedovertrek te drogen op een wasrek of waslijn. Doe je dit direct dan is de kans dat je het dekbedovertrek hoeft te strijken kleiner.


Welke maat heb ik nodig voor mijn roze dekbedovertrek?

Voor onze dekbedden en dekbedovertrekken hanteren wij de Nederlandse maatvoering. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we de belangrijkste gegevens voor je op een rijtje gezet. Zo heb je direct inzicht welk formaat dekbed geschikt is voor welk formaat matras en wat het bijbehorende formaat is van je dekbedovertrek. Wil je meer informatie over de gehanteerde formaten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Voordelen?

  • Inclusief kussenslopen (60×70)
  • 100% katoen-satijn
  • Wasbaar
  • Anti-allergisch

Specificaties

Basiskleur
Oud Roze
Materiaal
Katoen-satijn
Product
Dekbedovertrek
Dessin
Effen
Wasbaar
60 °C
1-persoons dekbedovertrek goedkoop140x200 dekbedovertrek140x220 dekbedovertrek200x200 dekbedovertrek200x220 dekbedovertrek240x200 dekbedovertrek240x220 dekbedovertrek260x200 dekbedovertrek260x220 dekbedovertrekAanbieding dekbedovertrekAanbieding dekbedovertrek 240x220Anti allergie beddengoedBeddengoedBeddengoed aanbiedingBeddengoed goedkoopBeddengoed kopenBeddengoed onlineBeddengoed saledekbedovertrek 1 persoonsdekbedovertrek 2 persoonsdekbedovertrek 240x220 aanbiedingdekbedovertrek 240x220 goedkoopdekbedovertrek 240x220 katoen satijndekbedovertrek aanbiedingdekbedovertrek eenpersoonsdekbedovertrek goedkoopdekbedovertrek hoteldekbedovertrek hotelkwaliteitdekbedovertrek katoen satijn aanbiedingdekbedovertrek lits jumeaux goedkoopdekbedovertrek luxedekbedovertrek meidenkamerdekbedovertrek outletdekbedovertrek outlet saledekbedovertrek saledekbedovertrek satijn katoendekbedovertrek tweepersoonsdekbedovertrek twijfelaardekbedovertrekken onlinedekbedovertrekseteenpersoons dekbedovertrekeffen dekbedovertrekgoedkoop dekbedovertrek 140x200goedkope dekbedovertrekkengoedkope dekbedovertrekken 200x200goedkope dekbedovertrekken 240x220goedkope dekbedovertrekken outlethip beddengoedhip dekbedovertrek salehippe dekbedovertrekhotel dekbedovertrekhotelkwaliteit dekbedovertrekkatoen satijn dekbedovertrekkatoensatijnen dekbedovertrekleuke dekbedovertrekkenlicht roze dekbedovertrekluxe beddengoedmeisjes dekbedovertrekmeisjes dekbedovertrek 140x200roze dekbedovertreksale dekbedovertreksatijn katoen dekbedovertreksuper zacht dekbedovertrektweepersoons dekbedovertrekvrouwen dekbedovertrekzacht dekbedovertrek