Omschrijving van het winterse dekbedovertrek rendieren

Het Rendieren Dekbedovertrek brengt een knusse winterse sfeer in jouw slaapkamer. Aan beide zijden is dit overtrek voorzien van een betoverend sneeuwlandschap met rendieren. De prints aan de voor- en achterkant verschillen, waardoor je gemakkelijk kunt afwisselen en eigenlijk twee verschillende dekbedovertrekken in één hebt!

Dankzij de satijnen weving heeft dit overtrek een prachtige glans en komen de afbeeldingen bijna tot leven. Het dekbedovertrek is bovendien strijkvrij, wat het onderhoud vereenvoudigt. Je kunt het dekbedovertrek eenvoudig wassen op 60 graden. De brede instopstrook maakt het opmaken extra gemakkelijk en is ook geschikt voor hogere matrassen! Bij het dekbedovertrek horen bijpassende kussenslopen (of één sloop bij de eenpersoons uitvoering), waarbij het dessin van beide zijden weer terugkomt. 

Stofkenmerken

  • Dubbelzijdige print
  • Bijbehorende kussenslopen 
  • Brede doorlopende instopstrook +/- 20 cm
  • Wasbaar tot 60 °C  
  • 100% Katoen-satijn
  • Kreukherstellend door Easy-Care Finish
onderhoudsadvies

Stofkenmerken

Combineer de positieve kenmerken van het katoen, waaronder vochtregulerend en warmte regulerend, met de gladheid en glans van het satijn. Een luxueuze overtrek met een kreukherstellende Easy-Care Finish afwerking. 

wasbaarheid

Wasbaarheid

Het rendieren dekbedovertrek is op 60 °C te wassen is in de wasmachine, echter is het aan te bevelen om de veilige grens van 40 °C aan te houden.

Het is belangrijk dat je het wasvoorschrift op het label van het dekbedovertrek bekijkt. Wij adviseren altijd om het dekbedovertrek te drogen op een wasrek of waslijn.

Welke maat heb ik nodig voor mijn rendieren dekbedovertrek?

Voor onze dekbedden en dekbedovertrekken hanteren wij de Nederlandse maatvoering. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we de belangrijkste gegevens voor je op een rijtje gezet. Zo heb je direct inzicht welk formaat dekbed geschikt is voor welk formaat matras en wat het bijbehorende formaat is van je dekbedovertrek. Wil je meer informatie over de gehanteerde formaten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Materiaal
Katoen-satijn
Product
Dekbedovertrek
Type instopstrook
Met brede instopstrook
Print
Natuur
Print
Dieren
Lengte incl. instopstrook
240 cm
Woonstijl
Scandinavisch
Merk
Heckett&Lane
Dessin
Dieren
Dessin
Natuur