Omschrijving van het honden dekbedovertrek

Wil je graag je kind of kleinkind verrassen met een uniek cadeau? Ons honden dekbedovertrek is een populair geschenk die kinderen geweldig vinden. Het honden dekbedovertrek heeft een print van een grappige hond met een slaapmuts op en een oude wekker onder zijn poot. Het honden dekbedovertrek is 140×200 en extra lang. Door deze lengte is het dekbedovertrek ook geschikt voor kinderbedden van 210 of 220 cm lang. Je ontvangt ook een bijpassende kussensloop van 60×70. De kussensloop is ook weer voorzien van een grappige print van een hond met een wekker.

Het honden dekbedovertrek wordt gratis thuisbezorgd vanaf €75 euro. Bestel daarom ons grappige honden dekbedovertrek met een dekbed, hoeslaken of kussen. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Specificaties

  • Print: grappige honden met wekkers
  • Materiaal: 100% katoen
  • Formaten beschikbaar: 140×200
onderhoudsadvies

Stofkenmerken

Het honden dekbedovertrek bestaat uit 100% katoen. Katoen is heerlijk zacht en koel in de zomer en juist weer warm in de winter. De stof is soepel, maar toch ook zeer stevig. Het dekbedovertrek is gemakkelijk te onderhouden en beschikt standaard over vochtabsorberende en ademende eigenschappen.

wasbaarheid

Wasvoorschrift

Aangezien het honden dekbedovertrek van 100% katoen is raden we aan om het dekbedovertrek te wassen op 40 °C. Het is echter belangrijk dat je het wasvoorschrift op het label van het dekbed bekijkt. Wij adviseren altijd om het dekbed te drogen op een wasrek of waslijn. Doe je dit direct dan is de kans dat je het dekbed hoeft te strijken kleiner.

Welke maat heb ik nodig voor mijn honden dekbedovertrek?

Voor onze dekbedden en dekbedovertrekken hanteren wij de Nederlandse maatvoering. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we de belangrijkste gegevens voor je op een rijtje gezet. Zo heb je direct inzicht welk formaat dekbed geschikt is voor welk formaat matras en wat het bijbehorende formaat is van je dekbedovertrek. Wil je meer informatie over de gehanteerde formaten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Voordelen?

  • Beste keuze!
  • Duurzaam, blijft langer mooi
  • Hypoallergeen, weinig tot geen allergische reacties
  • Minder zweten door ademende stof

Specificaties

Basiskleur
wit
Materiaal
Katoen
Kinderdekbedovertrekken
Kinderdekbedovertrek
Kinderdekbedovertrekken
Jongens
Kinderdekbedovertrekken
Meisjes