Donzen dekbed 4 seizoenen


Waar je in de winter en herfst juist gebaat bent bij een lekker warm dekbed, wil je juist in de zomer en lente een luchtig en dun dekbed. Een donzen dekbed 4 seizoenen is de perfecte oplossing voor alle seizoenen.

Een donzen dekbed 4 seizoenen bestaat uit twee donzen delen. Het ene deel is geschikt voor de zomer en de broeierige nachten (warmteklasse 4) en het andere deel is geschikt voor het najaar en heeft vaak een warmteklasse 3. Combineer je deze twee delen tot één dekbed (met drukknopen) dan krijg je een warm dekbed die geschikt is voor de koude wintermaanden (warmteklasse 1).

Vulkracht en vulgewicht zijn belangrijke indicatoren die het uiteindelijke slaapcomfort bepalen. Groot voordeel bij onze donzen dekbedden 4 seizoenen is dat beide delen gevuld zijn met verschillende aantallen, hierdoor slaap je het gehele jaar heerlijk comfortabel.

Bekijk voor meer informatie over vulkracht en vulgewicht de productpagina’s. Heb je algemene vragen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

 Bekijk ons aanbod

donzen dekbed 4 seizoenen

Donzen dekbed 4 seizoenen

Toont alle 5 resultaten