Verkoelende zomerdekbedden


De warme zomerdagen komen er weer aan! Om lekker te kunnen slapen tijdens deze hoge temperaturen is een zomerdekbed de ideale keuze. Niet langer half onder je deken liggen, maar genieten van een dekbed die ademend is, vochtabsorberend en van uitstekende kwaliteit. Wij bieden je graag een overzicht aan van de beste zomerdekbedden. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en vraag gerust meer informatie aan over een specifiek dekbed.

Bij ons vind je enkel zomerdekbedden van de beste merken. Gegarandeerd een hoogstaande kwaliteit en uitstekende service. Het aanbod bestaat uit zomerdekbedden van merken zoals Heckett&Lane, Beddinghouse en nog veel meer. Aan de linkerkant zie je onderaan de filter een overzicht van al onze merken.

zomerdekbedden

zomerdekbedden

Toont alle 11 resultaten

Soorten zomerdekbedden


Zomerdekbedden zijn er in verschillende soorten. Het is verstandig om te kiezen voor de juiste stof die jouw lichaam helpt af te koelen tijdens de warmere periodes. Vochtopname, luchtigheid en vochtregulatie zijn de belangrijkste eigenschappen waar een zomerdekbed aan moet voldoen.
Bamboe zomerdekbedden, katoenen zomerdekbedden, donzen zomerdekbedden of microvezel dekbedden zijn de meest gekozen dekbedden voor de zomer. Vooral deze materialen beschikken over de eigenschappen waarbij er voorkomen wordt dat er teveel aan warmte ontstaat.

In de zomer beginnen meer mensen te transpireren. Het is dus voor een zomerdekbed niet alleen belangrijk dat je transpiratievocht wilt voorkomen door een luchtig en dun zomerdekbed, maar het is juist ook belangrijk dat transpiratievocht opgenomen en gereguleerd wordt. Katoen en microvezel zijn de meest gangbare stoffen, dons en bamboe zijn licht en wellicht iets duurder. Het verschilt heel erg per zomerdekbed, bekijk daarom rustig even ons bovenstaande aanbod van zomerdekbedden en lees even rustig welk dekbed geschikt is en voldoet aan jouw wensen.