Het dekbedovertrek Ice Flowers is een dekbedovertrek dat is bedrukt aan beide zijden. U kunt het dekbedovertrek dus ook aan beide zijde op uw bed leggen, voor toch een afwisselende print. Aan de ene zijde zult u alleen de ijsbloemen zijn, terwijl aan de andere zijde u ook kunt genieten van vogeltjes die u verwelkomen in uw bed. Het dekbedovertrek is gemaakt van katoensatijn, dat u een heerlijk zacht gevoel geeft en uw bed en u lekker warm zal houden! 

Kenmerken van het dekbedovertrek Ice Flowers

voordeel 100% Katoen satijn
voordeel Verkrijgbaar in diverse maten zolang de voorraad strekt. Geleverd met 2 kussenslopen per overtrek set
voordeel Dekbedovertrek met bijpassende kussenslo(o)p(en)

Katoen satijnen dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Ice Flowers is gemaakt van 100% katoen satijn. Dit overtrek heeft zijn naam te danken aan de manier van weven. Het katoen wordt namelijk geweven met een zogenaamde satijnbinding. Door deze manier van weven, krijgt u een heerlijk zachte dicht geweven stof met een glans er doorheen: katoensatijn. 

Opruiming

Vanwege de beperkte maten geven wij u een mooie korting op dit overtrek!

Bezorging van uw dekbedovertrek

Het dekbed overtrek Ice Flowers hebben wij op voorraad voor de aangegeven maten. Dit betekent dat wanneer u deze dekbedhoes besteld, u deze snel bij u in huis kunt verwachten! Wanneer u bij ons een bestelling aan beddengoed plaatst boven de € 50,- wordt het pakket zelfs gratis bij u thuisbezorgd! Uiteraard ontvangt u van ons ook een Track&Trace code waarmee u uw pakket nauwlettend in de gaten kunt houden.

voordeel Goed combineerbaar met onze hoeslakens
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Wilt u meer informatie over dit dekbedovertrek? Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Specificaties

Basiskleur
Blauw
Materiaal
Katoen-Satijn
Wasbaar
40 °C
Dessin
Bloemen