Goed dekbed


Een goed dekbed wordt bepaald op basis van 3 factoren, de eerste factor is je persoonlijke voorkeur, de tweede factor is de kwaliteit en samenstelling van het vulmateriaal en de derde factor is de tijk van het dekbed.
Welk materiaal het beste bij jouw past is puur persoonlijk. We kunnen je echter wel aangeven wat een goed dekbed is en je zo goed mogelijk adviseren in de voor- en nadelen per situatie.

Het vulmateriaal (en in welke verhouding) geeft aan hoe verfijnd je goede dekbed is. Bij een donzen dekbed hebben de zeer goede dekbedden bijvoorbeeld minimaal 90% percentage dons en een zeer laag percentage veertjes of helemaal geen veertjes.
Het is belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het uitkiezen van een goed dekbed.

Het tijk is een onderdeel wat veel mensen vergeten. Het tijk is toch niet belangrijk? Zeker wel! Een goed dekbed beschikt over een ademend, maar toch ook islorend tijk. Zo zijn de meeste goede dekbedden voorzien van een luchtig katoenen tijk.

Bestel je goede dekbed direct online en laat je verrassen door de uitstekende kwaliteit. Heb je vragen over een dekbed? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

goed dekbed

Goed dekbed

Toont alle 42 resultaten